Оферти
Календар

Почивка на КРИТ 2023 с полет от София за 7 нощувки

 

CASA ORAMA BOUTIQUE HOTEL
цена от:
878
 
 
 

Построен през 2000 г., реконструиран през 2014 г.


Състои се от 4-етажна сграда (има асансьор), разполага с общо 41 стаи:


standard room (осн. легло - 2 единични (двойно по запитване), доп. - диван, макс. 3 чов., 17 м2);В хотела се приемат плащания с кредитни карти: Visa, MasterCardБанкомат: в хотел Albatros (намира се отсреща) или в центъра на гр. Херсонисос (100 м).Домашни любимци: не 


 


 Коментар:

Бутиков хотел разположен на пешеходно разстояние от центъра на курортния град Херсонисос. Хотелът е семеен бизнес и носи името на собствениците. Съвременно декорирани, уютни стаи, несъмненно ще се харесат на романтични двойки. така също и на семейства. Градският плаж се намира на 100 м от хотела. Препоръчва се за всички, които държат на комфортното настаняване в непосредствена близост до курортен център.

Забележки:

Последно актуализиран на 10.07.2019г.


Хотелът има награда в конкурса ""Най-добрите хотели в Европа"" с номинации за ""Най-добър малък хотел в Гърция"" (Best small hotel Greece) и ""Най-добра реновация на хотел в Гърция"" (Best hotel renovation Greece).


Cейф зс/у доп. заплащане от 3 евро на ден - плаща се на място в хотела. Плажни кърпи с/у доп. заплащане 5 евро и депозит 5 евро - плаща се на място в хотела.